Доставить в United Kingdom , USD
Самый положительный отзыв о %s на Banggood, Покупайте лучший %s по самой низкой цене на Banggood. Просмотрите самый полезный положительный отзыв о %s перед покупкой., радиоуправляемые игрушки, забавные виды спорта, фэшн, популярная электроника
Koňo 04/08/2020
SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Už mám doma jeden takýto kompresor, tento ďalší som kupoval ako darček. Je to veľmi dobrý kompresor, ktorý nepotrebuje napájanie a je rozmerovo malý, takže nezaberá v aute veľa miesta. Spracovanie je veľmi dobré a kvalitné. Malé led svetlo je pekný bonus. Super vec za dobré peniaze. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. I already have one such compressor at home, I bought another one as a gift. It is a very good compressor that does not need power and is small in size, so it does not take up much space in the car. The workmanship is very good and high quality. A small led light is a nice bonus. Great thing for good money. Thank you Banggood.
7
Комментарии (3)
Оплатить
  • 1marko1982 Dobrý deň. Dokáže to nafukat koleso auta? Ak áno, koľko kolies zvládne na 1 nabitie? Ďakujem

    Ответить 15/08/2020
  • BG161343551 no instructions

    Ответить 07/11/2020
  • Koňo Samozrejme, kupoval som to práve kvôli kolesám na aute... Úplne prázdne kolesá som ešte nenafúkaval, takže neviem. Ale keď som prezúval na zimné tak som všetky v pohode dofúkal.

    Ответить 06/01/2021
Онлайн-консультант
Опрос удовлетворенности

Скачать приложение, чтобы получить эксклюзивный 10% off купон