Доставить в United Kingdom , USD
Самый положительный отзыв о %s на Banggood, Покупайте лучший %s по самой низкой цене на Banggood. Просмотрите самый полезный положительный отзыв о %s перед покупкой., радиоуправляемые игрушки, забавные виды спорта, фэшн, популярная электроника
erolince 27/01/2023
Kargo ambalajı çok zayıf kendi poşeti ile kargo poşetine konulmuş geldi, daha korunaklı paket ve ambalajlı gelmesi gerekirdi. Şansıma, ekranında herhangi bir kırılma ve deforme olmadan elime ulaştı. Çoktan beri almak istediğim üründü, uygun fiyatlı gelince Banggood'dan alma şansım oldu. Ürün aynı özelliklerinde anlatıldığı gibi güzel çalışıyor, benim için Amatör elektronikçilere müthiş bir yardımcı olacak. Banggood'a ara sıra sunduğu indirimli ürünler ve hızlı gönderim için teşekkür ederim.
1
Комментарии (3)
Оплатить
  • BG310713241 Erol Bey merhaba.Ürünün kullanma kılavuzu yok.! Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler

    Ответить 22/03/2023
  • erolince 123 soketleri ayrı bacak olarak düşün, sağdaki dört adet 1 olanda 1 bacak hepsi. Alttakiler de aynı yukarıdaki sirada İşlem görüyor, yani üstteki sıranın aynısı aşağıda var. Ölçüm yaparken 123 bacaklarını kullanıyorsun, 1 ve 1 kullanirsan hata verir çünkü aynı bacaklar.

    Ответить 20/04/2023
  • erolince bir de YouTube de LCR metre yaz kullanım örnekleri de mevcut

    Ответить 20/04/2023
Онлайн-консультант
Опрос удовлетворенности

Скачать приложение, чтобы получить эксклюзивный 10% off купон