Доставить в United Kingdom , USD
Самый положительный отзыв о %s на Banggood, Покупайте лучший %s по самой низкой цене на Banggood. Просмотрите самый полезный положительный отзыв о %s перед покупкой., радиоуправляемые игрушки, забавные виды спорта, фэшн, популярная электроника
AliSebzeci 01/10/2021
Perde kalitesi çok güzel fakat paketten ilk açınca kırışıklık için ütülemek biraz zahmetli. Hiç kimse nasıl ütüleme yapılacak diye bir açıklama yapmamış. Ben merak edenlere yazayım ütüyü ipek moduna alın buhar vererek ütüleyin. İlk etapta yanmasın diye üstünde bir bez koyup denedik ama öyle çok zahmetli oluyor ve bu kumaş kolay ütü olmuyor. Daha sonra buhar vererek güzelce ütü yaptık. Tek kötü yanı biraz ıslaklık olunca hemen leke görünüyor. Türkiye de böyle bir kumaş ben henüz görmedim. Bu Çinli arkadaşlar cidden yapıyor. Cihaz ile birlikte BlitzWolf Vp9 olan modeli satın aldım. Bence parasının hakkını veriyor çok teşekkür ederim.
15
Комментарии (2)
Оплатить
  • Marcelo para pantalla de 100", cuanto mide la tela en altura y ancho?

    Ответить 07/07/2023
  • BG541621485 Merhaba, üründen iki adet sipariş verdim nebula projektör cihazım için aldım. Ürünün iki tarafı birbirinden farklı. İki tarafa da yansıtma yaparak denedim ancak düz beyaz duvara yansıttığımda daha iyi görüntü alıyorum. Anlayamadım. Herkes övmüş görsellere bakıyorum çok güzel. Ben neyi yanlış yaptım. Koyu kadifemsi taraf mı ön taraf yoksa daha parlak açık gri olan taraf mı ön?

    Ответить 21/10/2023
Онлайн-консультант
Опрос удовлетворенности

Скачать приложение, чтобы получить эксклюзивный 10% off купон